072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Game PC samenstellen

Iedereen heeft zijn eigen budget en daarom bepaal je zelf hoeveel je wilt uitgeven. Met onze configuratoren kun je kiezen uit een breed assortiment aan onderdelen.

Je kan bijvoorbeeld zelf kiezen welke behuizing, processor, geheugen, opslag, videokaart je wilt. De eerste stap is om een keuze te maken tussen AMD of Intel.

AMD Game PC samenstellen

Stel helemaal naar eigen budget jouw unieke AMD Game PC samen.

ChipHeads is voorzien van de nieuwste AMD generatie.

Intel Game PC samenstellen

Stel helemaal naar eigen budget jouw unieke Intel Game PC samen.

ChipHeads heeft een ruime keuze van Core i5 tot aan i9.

Advies
op maat

Kom je er zelf niet helemaal uit wat voor onderdelen je nodig hebt?

ChipHeads helpt je graag met een advies op maat.

Topprestaties met de NVIDIA GeForce RTX videokaarten.
Je ervaart games in real life, je speelt games vloeiend en op de hoogste kwaliteit met de NVIDIA videokaarten.

Kies tijdens het samenstellen jouw gewenste videokaart. Een breed assortiment aan keuze van RTX 3050 tot aan de nieuwste RTX 4090.

AMD Game PC

Een AMD Game PC is vaak ook een goede keuze. AMD kan namelijk bij enkele games krachtigter zijn dan Intel. Het nadeel wat wij in de praktijk hebben ervaren is dat AMD onder hoge belasting warmer wordt dan Intel.

Kies de juiste CPU op basis van jouw gewenste games. Met een Ryzen 5 kan je al prachtig gamen. Speel op high end met een Ryzen 7, of ga voor het maximale met een Ryzen 9.

Intel Game PC

Intel Game PC’s zijn al jaren een succes voor optimale game prestaties. Met de komst van de 13de generatie is het aantal cores en threads enorm verbeterd vergeleken met de vorige generaties. Ze produceren zelfs relatief weinig hitte.

Met een Core i5 heb je al goede prestaties. Voor de fanatieke gamers zijn is de Core i7 de uitkomst, en voor nog een stapje hoger speel je de zwaarste games met een Core i9.

Al onze Game PC’s die door ons op maat gebouwd worden zijn voorzien van een legitieme Windows 11 Pro & Microsoft Office 2021 licentie.

Daarnaast worden door ons de benodigde stuurprogramma’s geïnstalleerd en de overige belangrijke software waardoor jouw Game PC fantastisch draait. Je hoeft dus niet zelf meer software aan te schaffen.

De beste kwaliteit

Omdat je natuurlijk verzekerd wilt zijn van een goed werkende Game PC, hebben wij alleen de meest actuele en hoogwaardige onderdelen in ons assortiment. Topkwaliteit vinden wij belangrijk bij een Game PC.

Daardoor ben je verzekerd van een lange levensduur en kan je jarenlang genieten van jouw Game PC zonder vastlopers. Speel de nieuwste games en ervaar ze op high end niveau.

Kwaliteit voor de
laagste prijs

Wij voorzien onze Game PC’s van kwaliteit tegen lage prijzen. Wij verkopen namelijk tegen onze inkoopprijzen. Tijdens het samenstellen staan de prijzen duidelijk beschreven.

Je weet dus vooraf het totaalplaatje van je gehele samenstelling. Daarnaast komen alleen de assemblagekosten er nog bij. Achteraf dus geen extra kosten.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01