Game PC samenstellen

De beste Game PC’s met hoogwaardige onderdelen vindt je bij ChipHeads. Met 10+ jaar ervaring bouwen wij de perfecte Game PC op maat. Je kan bij ons helemaal naar eigen voorkeur jouw toekomstige Game PC zelf samenstellen met behulp van onze configurator. Je hebt de keuze om te gaan voor een Intel of AMD Game PC.
Het uitzoeken van een nieuwe Game PC is lang niet zo eenvoudig. Hoe weet je bijvoorbeeld welke onderdelen je nodig hebt voor een goed werkende Game PC? Doordat er een enorm groot aanbod is aan onderdelen zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Wij kunnen jou helpen met het samenstellen van jouw nieuwe droom Game PC!
Intel Game PC’s zijn al jaren een succes voor optimale game prestaties. Met de komst van de 11de generatie is de klokfrequentie flink verbeterd vergeleken met de vorige generatie. Ze produceren zelfs relatief weinig hitte.

Kies de juiste CPU op basis van jouw gewenste games. Met een Core i5 heb je al goede prestaties. Voor fanatieke gamers zijn er de Core i7, en voor nog een stapje hoger speel je de zwaarste games met een Core i9.
Stel nu jouw Intel Game PC samen
Een AMD Game PC is vaak ook een goede keuze. Al is het soms zo dat een Intel processor op bepaalde vlakken krachtiger is dan een AMD processor, maar met een fantastisch configuratie kan je met een AMD de nieuwste games op high end spelen.

Kies de juiste CPU op basis van jouw gewenste games. Met een Ryzen 5 kan je al prachtig gamen. Speel op high end met een Ryzen 7, of ga voor het maximale met een Ryzen 9.
Geweldig gamen met de NVIDIA GeForce RTX videokaarten.

De NVIDIA GeForce RTX videokaarten zijn nog nooit zo populair geweest. De kaarten leveren ultieme prestaties voor gamers en ontwikkelaars.

Kies tijdens het samenstellen jouw gewenste videokaart. Een breed assortiment aan keuze van RTX 2000 series tot de nieuwste RTX 3090.
Naar eigen wens samenstellen

Iedereen heeft zijn eigen budget en daarom bepaal je zelf hoeveel je wilt uitgeven. Je hoeft tijdens het samenstellen niet na te denken of de componenten wel met elkaar functioneren.

De configurator is namelijk slim opgezet door bijvoorbeeld te kijken hoeveel watt een videokaart nodig heeft. Hierdoor krijg je alleen de minimum vereiste voedingen te zien. Om deze rede ben je verzekerd van een goed werkende Game PC.
De beste kwaliteit

Omdat je natuurlijk verzekerd wilt zijn van een goed werkende Game PC, hebben wij alleen de meest actuele en hoogwaardige onderdelen in ons assortiment. Het is uiteraard belangrijk dat jouw Game PC voorzien is van topkwaliteit.

Daardoor ben je verzekerd van een lange levensduur en kan je jarenlang genieten van jouw Game PC zonder vastlopers. Speel de nieuwste games en ervaar ze op high end niveau.
Kant & Klaar geleverd

Een door jou samengestelde Game PC wordt door ons op maat gebouwd, geïnstalleerd en volledig getest.

Je hoeft zelf niet meer te sleutelen of software te installeren. Plug de stekker in het stopcontact en je kan genieten van jouw unieke Game PC!
Voorzien van Windows 10 Pro

Al onze Game PC’s die door ons op maat gebouwd worden zijn voorzien van een legitieme Windows 10 Pro licentie.

Daarnaast worden door ons de benodige stuurprogramma’s geïnstalleerd en de overige belangrijke software waardoor jouw Game PC fantastisch draait. Je hoeft dus niet zelf meer software aan te schaffen.