072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Game PC samenstellen

Iedereen heeft zijn eigen budget en daarom bepaalt u zelf hoeveel u wilt uitgeven. Met onze configuratoren kunt u kiezen uit een breed assortiment aan onderdelen.

U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welke behuizing, processor, geheugen, opslag, videokaart u wilt. De eerste stap is om een keuze te maken tussen AMD of Intel.

AMD Game PC samenstellen

Stel helemaal naar eigen budget uw unieke AMD Game PC samen.

ChipHeads is voorzien van de nieuwste AMD generatie.

Intel Game PC samenstellen

Stel helemaal naar eigen budget uw unieke Intel Game PC samen.

ChipHeads heeft een ruime keuze van Core i5 tot aan i9.

Advies
op maat

Komt u er zelf niet helemaal uit wat voor onderdelen u nodig heeft?

ChipHeads helpt u graag met een advies op maat.

Topprestaties met de NVIDIA GeForce RTX videokaarten.
U ervaart games in real life, u speelt games vloeiend en op de hoogste kwaliteit met de NVIDIA videokaarten.

Kies tijdens het samenstellen uw gewenste videokaart. Een breed assortiment aan keuze van RTX 4060 tot aan de krachtigste RTX 4090.

AMD Game PC

Een AMD Game PC is vaak ook een goede keuze. AMD kan namelijk bij enkele games krachtigter zijn dan Intel. Het nadeel wat wij in de praktijk hebben ervaren is dat AMD onder hoge belasting warmer wordt dan Intel.

Kies de juiste CPU op basis van uw gewenste games. Met een Ryzen 5 kunt u al prachtig gamen. Speel op high end met een Ryzen 7, of ga voor het maximale met een Ryzen 9.

Intel Game PC

Intel Game PC’s zijn al jaren een succes voor optimale game prestaties. Met de komst van de 14de generatie is het aantal cores en threads enorm verbeterd vergeleken met de vorige generaties. Ze produceren zelfs relatief weinig hitte.

Met een Core i5 heeft u al goede prestaties. Voor de fanatieke gamers is de Core i7 de uitkomst, en voor nog een stapje hoger speelt u de zwaarste games met een Core i9.

Al onze Game PC’s die door ons op maat gebouwd worden, zijn voorzien van een legitieme Windows 11 Pro & Microsoft Office 2021 licentie.

Daarnaast worden door ons de benodigde stuurprogramma’s geïnstalleerd en de overige belangrijke software waardoor uw Game PC fantastisch draait. U hoeft dus niet zelf meer software aan te schaffen.

De beste kwaliteit

Omdat u natuurlijk verzekerd wilt zijn van een goed werkende Game PC, hebben wij alleen de meest actuele en hoogwaardige onderdelen in ons assortiment. Topkwaliteit vinden wij belangrijk bij een Game PC.

Daardoor bent u verzekerd van een lange levensduur en kunt u jarenlang genieten van uw Game PC zonder vastlopers. Speel de nieuwste games en ervaar ze op high end niveau.

Kwaliteit voor de
laagste prijs

Wij voorzien onze Game PC’s van kwaliteit tegen lage prijzen. Wij verkopen namelijk tegen onze inkoopprijzen. Tijdens het samenstellen staan de prijzen duidelijk beschreven.

U weet dus vooraf het totaalplaatje van uw gehele samenstelling. Daarnaast komen alleen de assemblagekosten er nog bij. Achteraf dus geen extra kosten.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01