Game PC samenstellen

Jij kiest, wij bouwen
Gratis verzending
Plug & Play geleverd
9.000 klanten gingen je al voor
Een AMD Game PC is vaak ook een goede keuze. Al is het soms zo dat een Intel processor op bepaalde vlakken krachtiger is dan een AMD processor, maar met een fantastisch configuratie kan je met een AMD de nieuwste games op high end spelen.

Kies de juiste CPU op basis van jouw gewenste games. Met een Ryzen 5 kan je al prachtig gamen. Speel op high end met een Ryzen 7, of ga voor het maximale met een Ryzen 9.
Stel nu jouw AMD Game PC samen
Intel Game PC’s zijn al jaren een succes voor optimale game prestaties. Met de komst van de 12de generatie is de klokfrequentie flink verbeterd vergeleken met de vorige generatie. Ze produceren zelfs relatief weinig hitte.

Kies de juiste CPU op basis van jouw gewenste games. Met een Core i5 heb je al goede prestaties. Voor fanatieke gamers zijn er de Core i7, en voor nog een stapje hoger speel je de zwaarste games met een Core i9.
Stel nu jouw Intel Game PC samen
Naar eigen wens samenstellen
Iedereen heeft zijn eigen budget en daarom bepaal je zelf hoeveel je wilt uitgeven. Je hoeft tijdens het samenstellen niet na te denken of de componenten wel met elkaar functioneren.

De configurator is namelijk slim opgezet door bijvoorbeeld te kijken hoeveel watt een videokaart nodig heeft. Je krijgt dus alleen de vereiste voedingen te zien.
De beste kwaliteit
Omdat je natuurlijk verzekerd wilt zijn van een goed werkende Game PC, hebben wij alleen de meest actuele en hoogwaardige onderdelen in ons assortiment. Topkwaliteit vinden wij belangrijk bij een Game PC.

Daardoor ben je verzekerd van een lange levensduur en kan je jarenlang genieten van jouw Game PC zonder vastlopers. Speel de nieuwste games en ervaar ze op high end niveau.
Gratis voorzien van Windows 11 Pro & Microsoft Office 2021
Al onze Game PC’s die door ons op maat gebouwd worden zijn voorzien van een legitieme Windows 11 Pro & Microsoft Office 2021 licentie.

Daarnaast worden door ons de benodigde stuurprogramma’s geïnstalleerd en de overige belangrijke software waardoor jouw Game PC fantastisch draait. Je hoeft dus niet zelf meer software aan te schaffen.
Plug & Play geleverd
Een door jou samengestelde Game PC wordt door ons op maat gebouwd, geïnstalleerd en volledig getest of alles naar behoren werkt. Jouw samengestelde Game PC kan binnen 2-3 werkdagen bij aanschaf opgehaald worden in Heerhugowaard of worden verzonden.

Je hoeft zelf niet meer te sleutelen aan de PC en/of software te installeren. Plug de stekker in het stopcontact en gamen maar!
Betrouwbare prijzen
Bij ons kan je er 100% erop vertrouwen dat wij betrouwbare prijzen hebben. Wij verkopen namelijk tegen onze inkoopprijzen. Tijdens het samenstellen staan de prijzen duidelijk beschreven.

Je weet dus vooraf het totaalplaatje van je gehele samenstelling. Daarnaast komen alleen de assemblagekosten er nog bij. Achteraf dus geen extra kosten.