Computer Reparatie Broek op Langedijk


Computer Reparatie Broek op Langedijk bij ons op kantoor in Heerhugowaard

Wij van ChipHeads zijn ICT opgeleid en hebben vele jaren ervaring met computer reparatie. Wij bieden altijd snelle service aan voor een scherpe prijs. Heb je een reparatie nodig aan je computer? Bij ChipHeads kan je terecht voor computer reparatie aan jouw desktop of laptop. Reparaties die wij zowel uitvoeren zijn onderandere: het vervangen van defecte onderdelen, denk hieraan bijvoorbeeld een harde schijf, het bijvoorbeeld vervangen van een toetsenbord van een laptop. Je kunt ons dagelijks bellen, mailen en whatsappen voor het maken van een afspraak. Bij ons op kantoor in Heerhugowaard kunnen wij jouw een vakkundig advies geven en hulp bieden. Bekijk onze tarieven voor de betreffende reparatie.

Computer Reparatie Broek op Langedijk op locatie

ChipHeads biedt computer reparatie Broek op Langedijk op locatie aan. Direct een reparatie nodig in Broek op Langedijk? Wij kunnen bij jou op locatie komen in Broek op Langedijk. Wij rekenen € 15,00 aan voorijkosten binnen een straal van 15km van Alkmaar. Bij jou op locatie doen wij een diagnose, waarna wij de werkzaamheden kunnen verrichten. Ter plaatse kunnen wij kijken of de reparatie direct verholpen kan worden, of dat wij voorstellen de computer mee te nemen naar onze werkplek in Heerhugowaard. Mocht dit nodig zijn, rekenen wij de ophaal- en brengservice van € 30,00. Na de werkzaamheden brengen wij de computer weer terug bij jou op locatie.

Ophaal- en brengservice Broek op Langedijk

Je kunt bij ons gebruik maken van de ophaal-en thuisbrengservice. Binnen een straal van 15km van Alkmaar kun je hiervan gebruik maken. De kosten hiervoor bedragen € 30,00. Wij halen de computer dan bij jou op locatie in Broek op Langedijk op en brengen hem na de reparatie weer terug. Je kunt na afloop betalen met PIN of contant.