Game PC samenstellen Bergen


Game PC samenstellen vanuit Bergen

Eenvoudig met behulp van onze configurator kan je jouw nieuwe unieke Game PC vanuit Bergen zelf samenstellen. Naar eigen voorkeur kan je kiezen voor een Intel of AMD Game PC. Het voordeel van de configurator is dat je je eigen gewenste onderdelen kan uitkiezen. Op basis daarvan heb je een perfecte samenstelling voor een Game PC. Daarnaast staat bij elk product een beschrijving, de belangrijkste specificaties en de prijzen beschreven. De prijzen zijn gebaseerd op onze inkoopprijzen. Tijdens het samenstellen zie je vooraf hoeveel je uiteindelijk kwijt bent voor je gehele samenstelling. Check onze homepagina voor meer informatie, of neem gerust contact met ons op.

Ophalen op ons kantoor Heerhugowaard

Wij bouwen samengestelde Game PC’s op maat op ons kantoor in Heerhugowaard. Na aanschaf van een samenstelling gaan wij hiermee direct aan de slag. Een door jouw samengestelde Game PC wordt door ons op maat gebouwd, voorzien van Windows 11 Pro en overige belangrijke software. Daarnaast testen wij de gehele configuratie of alle onderdelen naar behoren functioneren. Binnen 2-3 werkdagen staat jouw Game PC kant & klaar om opgehaald te worden op ons kantoor. Je haalt de PC op, plugt thuis de stekker in het stopcontact en gamen maar!

Plug & Play geleverd in Bergen

Onder Plug & Play verstaan wij dat de PC gebruiksklaar wordt geleverd. Na aanschaf van een samenstelling gaan wij hiermee direct aan de slag. Een door jouw samengestelde Game PC wordt door ons op maat gebouwd, voorzien van Windows 11 Pro en overige belangrijke software. Daarnaast testen wij de gehele configuratie of alle onderdelen naar behoren functioneren. Vervolgens zullen wij het product inpakken en gaan verzenden. Bij ontvangst hoef je alleen nog de PC uit te pakken, stop je de stekker in het stopcontact en kan het gamen gaan beginnen!

Brengservice Bergen

Je kunt bij ons gebruik maken van de brengservice. Binnen de regio van Noord Holland kun je hiervan gebruik maken. De kosten hiervoor bedragen € 30,00. Bij afname van een samengestelde Game PC, is er een mogelijkheid dat wij de PC bij jou op locatie kant & klaar komen afleveren en desgewenst aansluiten.