Computerhulp Schagen


Computerhulp Schagen bij ons op kantoor in Heerhugowaard

Wij van ChipHeads zijn ICT opgeleid en hebben vele jaren ervaring met computerhulp. Wij bieden altijd snelle service aan voor een scherpe prijs. Heeft je computer last van kuren gekregen, onderhoud nodig of een ander probleem met je computer? Bij ChipHeads kan je terecht voor computerhulp aan jouw desktop of laptop. Je kunt ons dagelijks bellen, mailen en whatsappen voor het maken van een afspraak. Bij ons op kantoor in Heerhugowaard kunnen wij jouw een vakkundig advies geven en hulp bieden.

Computerhulp Schagen op locatie

ChipHeads biedt computerhulp Schagen op locatie aan. Directe computerhulp nodig in Schagen? Wij kunnen bij jou op locatie komen in Schagen. Wij rekenen € 15,00 aan voorijkosten binnen een straal van 15km van Alkmaar. Bij jou op locatie doen wij een diagnose, waarna wij het probleem met jou doornemen. Ter plaatse kunnen wij kijken of het probleem direct verholpen kan worden, of dat wij voorstellen de computer mee te nemen naar onze werkplek in Heerhugowaard. Mocht dit nodig zijn, rekenen wij de ophaal- en brengservice van € 30,00. Na de werkzaamheden brengen wij de computer weer terug bij jou op locatie.

Ophaal- en brengservice Schagen

Je kunt bij ons gebruik maken van de ophaal-en thuisbrengservice. Binnen een straal van 15km van Alkmaar kun je hiervan gebruik maken. De kosten hiervoor bedragen € 30,00. Wij halen de computer dan bij jou op locatie in Schagen op en brengen hem na de computerhulp dienst weer terug. Je kunt na afloop betalen met PIN of contant.

Computerhulp op afstand Schagen

Wij van ChipHeads bieden compterhulp op afstand aan in Schagen. Je kunt achter je eigen computer meekijken hoe wij op afstand hulp kunnen bieden aan jouw computer. Deze computerhulp service op afstand bedraagt € 15,00 per 30 minuten.