072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Chinese fabrikant Maxsun toont GeForce RTX 4080 en 4070 Ti GPU's met vijf ventilatoren

datum: 17-03-2023 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

De Chinese grafische kaartmaker Maxsun introduceert zijn GeForce RTX 4080- en 4070 Ti-modellen in de "Mega Gamer GPU"-serie. De videokaarten hebben in totaal vijf ventilatoren, waarvan drie grote en twee kleinere. De GPU's hebben ook een afneembare RGB-ledstrip.

De GeForce RTX 4080 en 4070 Ti MGG OC zijn de eerste videokaarten in de Mega Gamer GPU-serie van Maxsun, schrijft techwebsite Tom's Hardware . De RTX 40 videokaarten hebben drie ventilatoren aan de voorkant, net als veel videokaarten van andere Nvidia bordpartners. Bovenaan zitten echter twee kleinere ventilatoren, die volgens berekeningen van Tom's Hardware een diameter van zo'n 50 mm lijken te hebben. De twee kleine ventilatoren blazen extra lucht op de heatsink, richting het moederbord.

Verder heeft de MGG-serie van Maxsun een RGB-ledstrip, die wordt geflankeerd door de twee kleine extra ventilatoren. Die leds lijken vast te zitten met magneten en zijn daarmee afneembaar, volgens een video van het bedrijf . De ledstrip is tevens voorzien van een opdruk met de tekst 'Mega Gamer'. De GPU's gebruiken een 12Vhpwr-aansluiting voor stroomvoorziening.

Ook deelt de fabrikant weinig details over de videokaarten. Zo is het onduidelijk wat de kloksnelheden van de gpu's zullen zijn, al zullen deze gezien het achtervoegsel 'OC' in de modelnamen waarschijnlijk hoger zijn dan de standaardsnelheden die Nvidia hanteert. Maxsun, dat vooral gericht is op de Aziatische markt, zegt volgende week meer details over de gpu's te zullen delen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01