072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Gigabyte introduceert Aorus P1200W kleurenschermvoeding met 80 Plus Platinum

datum: 01-08-2021 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Gigabyte introduceert een nieuwe voeding in zijn Aorus-serie. Deze P1200W heeft een groot kleuren LCD-scherm, waarop onder andere het stroomverbruik kan worden weergegeven. Gebruikers kunnen ook hun eigen afbeeldingen weergeven op de voeding.

De Aorus P1200W verscheen deze week op de website van Gigabyte. Het is een 1200W-model met een 80 Plus Platinum- certificering, wat betekent dat de voeding een rendement moet hebben van minimaal 92 procent bij 50 procent belasting . Volgens het bedrijf heeft de voeding een enkele 12V-rail en een ventilator van 140 mm. De voeding is modulair en heeft twee 6-pins connectoren voor CPU's en zes 6+2-pins connectoren voor videokaarten. Bovendien kunnen gebruikers tot 16 SATA-apparaten op de voeding aansluiten.

De voeding is ook voorzien van een groot kleuren LCD-scherm, al noemt het bedrijf geen schermdiagonaal. Hierop kunnen gebruikers bijvoorbeeld monitoringfuncties weergeven, zoals het stroomverbruik van de pc of de ventilatorsnelheid van de voeding. Gebruikers kunnen ook aangepaste tekst, afbeeldingen, GIF's of video's uploaden naar de voeding via Gigabyte's RGB Fusion-software.

Er zijn al voedingen met een geïntegreerd OLED- of LED-scherm, bijvoorbeeld de ASUS ROG Thor en Cooler Master XG. Dit zijn echter vaak relatief kleine en eenvoudige schermen, waarop alleen numerieke informatie, zoals het stroomverbruik, kan worden weergegeven. Gigabyte heeft nog geen adviesprijs voor de voeding gepubliceerd. Ook is nog niet bekend wanneer de Aorus P1200W in de winkels zal verschijnen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01