072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Noctua stelt opvolger NH-D15 en witte fans uit tot begin 2023

datum: 07-04-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Koelerfabrikant Noctua heeft onlangs zijn roadmap geüpdatet. Daarin heeft het bedrijf onder meer de release van de opvolger van zijn NH-D15 processorkoeler en die van zijn eerste witte computerventilatoren uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2023.

Op de website van Noctua blijkt dat de roadmap ergens in april is gewijzigd, merkte Tom's Hardware op . Tot voor kort stonden beide producten gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar, maar de releases van de nieuwe koeler en fans zijn nu stilletjes een kwart opgeschoven naar begin volgend jaar. Een bureauventilator van Noctua stond oorspronkelijk ook gepland voor eind 2022, maar is uitgesteld tot het eerste kwartaal van volgend jaar.

Het bedrijf geeft geen concrete reden voor het uitstel, maar geeft op haar website duidelijk aan dat de roadmap en de planning onder voorbehoud zijn. Het Oostenrijkse bedrijf zegt dat mogelijke vertragingen voor producten verschillende redenen kunnen hebben, waaronder "verder onderzoek en ontwikkeling, finetuning, productiecapaciteit of coördinatie met andere projecten".

Voor dit kwartaal stonden ook een acht-poorts fan hub en een 24V naar 12V adapter gepland, maar deze zijn ook met een kwart opgeschoven. Het bedrijf zal ergens dit kwartaal zijn eigen ventilatorroosters uitbrengen, die niet eerder waren aangekondigd. In het volgende kwartaal zullen ook nieuwe Intel Xeon-processorkoelers worden uitgebracht. In het laatste kwartaal van 2022 komt Noctua met een 'dunne' 60 mm-ventilator, een nieuwe 140 mm-ventilator en een 24V-40 mm-model.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01