072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Nvidia brengt bètafix uit voor framerate-problemen in Windows 11 22H2

datum: 26-09-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Nvidia heeft gereageerd op de prestatieproblemen die gebruikers van Windows 11 22H2 met een Nvidia GPU ervaren. Het bedrijf heeft de problemen aangepakt in een bètaversie van GeForce Experience. Deze week wordt een niet-bètaversie van de oplossing uitgebracht.

De fix wordt geïmplementeerd in GeForce Experience versie 3.26, schrijft Nvidia in een ondersteuningsartikel . Er is al een bètaversie van deze release beschikbaar. Nvidia zegt dat een niet-bètaversie van deze oplossing in de week van 26 september voor iedereen beschikbaar zal zijn. Het bedrijf zal dan GeForce Experience 3.26 uitrollen via een nieuwe GeForce Game Ready-driver.

Gebruikers kunnen de oplossing momenteel op twee manieren installeren. Gebruikers kunnen de bèta-update handmatig downloaden en installeren vanuit het ondersteuningsartikel van Nvidia. Het is ook mogelijk om een bestaande GeForce Experience-installatie over te zetten naar de bètaversie. Gebruikers moeten daarvoor de optie 'Experimentele functies inschakelen' inschakelen in de instellingen.

Verschillende Nvidia-gebruikers hebben onlangs gemeld dat ze prestatieproblemen in games ervaren sinds ze zijn overgestapt op Windows 11 22H2. Nvidia vertelt Tom's Hardware nu dat de prestatieproblemen in Windows 11 22H2 werden veroorzaakt door GeForce Experience, maar zal niet in details treden. Eerder zei het bedrijf op het Nvidia-forum dat Windows 11 22H2 nieuwe debugging-tools heeft toegevoegd, die momenteel onbedoeld worden geactiveerd, vermoedelijk door de GeForce Experience-app.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01