072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

NZXT brengt nieuwe versie van zijn H1-behuizing uit

datum: 08-02-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Fabrikant NZXT kondigt een nieuwe versie van zijn mini-itx toren H1 aan. Het nieuwe model heeft iets meer ruimte dan zijn voorganger. Ook de kinderziektes van het eerste model zijn opgelost, waaronder het brandgevaar van de PCIe-riser.

NZXT zal dinsdag de nieuwe H1-behuizing aankondigen en aankondigen dat de toren op 21 februari beschikbaar zal zijn. De toren heeft een adviesprijs van 399 euro. Daarvoor krijg je een small form factor behuizing, waarin al een AIO koeler, PCIe riser en een 750W voeding zijn ingebouwd.

Het volume van de toren is iets toegenomen. Volgens NZXT is het volume vergroot van 13 liter naar 15,6 liter. Dit moet er in de eerste plaats voor zorgen dat de behuizing grotere videokaarten kan herbergen. De nieuwste GPU's van AMD en Nvidia pasten niet goed in de eerste versie van de NZXT H1.

De eerste versie van de H1 zorgde voor brandgevaar voor sommige gebruikers omdat de PCIe-riser kortsluiting maakte. NZXT is tijdelijk gestopt met de verkoop van de H1. Alle klanten hebben een nieuwe PCIe-riser ontvangen, waarmee dit probleem is verholpen. Deze nieuwe versie van de H1-behuizing wordt ook geleverd met de verbeterde PCIe-riser.

Daarnaast zijn er kleine verbeteringen doorgevoerd. Zo zit er aan de bovenzijde van de behuizing een extra USB-a-poort. Verder heeft de kast ook grotere ventilatieroosters gekregen, zodat de componenten beter gekoeld kunnen worden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01