072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Software installatie

Op deze pagina vindt u informatie over software wat wij aanbieden ter installatie op uw nieuwe PC. Zonder software is een PC niet bruikbaar. Standaard installeren wij een zo gehete demoversie zodat u in ieder geval de PC in Windows kunt bekijken. U dient wel zelf te zorgen voor een licentie en zult de drivers en updates etcetera zelf moeten installeren. Indien u bij ons kiest voor een Windows besturingssysteem, zorgen wij ervoor dat de PC compleet geïnstalleerd wordt afgeleverd.

Windows 10 & 11 Pro installatie

uw nieuwe PC wordt voorzien van een legitieme Windows 10 of 11 Pro licentie. Ook worden alle benodigde drivers, software en de nieuwste updates geïnstalleerd. U kunt dus direct gebruik maken van de PC als deze geleverd is. Voor slechts € 20,00 extra installeren wij het Microsoft Office 2021 pakket.

Windows 10 Enterprise LTSC installatie

Wij bieden een zeer schone versie van Windows 10 aan zonder overbodige Windows apps, of programma’s. Bij deze versie heeft u bijvoorbeeld tijdens het gamen geen onnodige processen draaien op de achtergrond die invloed hebben tijdens het gamen. Het verschil is dat deze versie blijft zoals die is en niet bij het uitkomen van nieuwe updates opeens weer een ander uiterlijk heeft, of nog meer overbodige apps krijgt. Deze versie ontvangt wel de beveiligings-updates en is en blijft dus zeer veilig in gebruik.

Microsoft Office 2021 installatie

Naast Windows bieden wij ook het Microsoft Office 2021 pakket aan voor slechts € 20. Het pakket bestaat uit: Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher, OneDrive en Lync.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01