072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

OpenAI brengt ChatGPT Android-app uit, maar nog niet in Europa

25-07-2023
Software

OpenAI heeft zijn ChatGPT-app voor Android uitgebracht. Het bedrijf had deze app al aangekondigd voor lancering deze week, maar de Android-versie is nog maar in vier landen beschikbaar. "Aanvullende landen" zouden in de komende week moeten volgen.

Vijf vragen over de Diablo IV-rellen van vorige week

25-07-2023
Games

De Diablo IV-gemeenschap is in rep en roer. Aan het einde van 'seizoen nul' had Blizzard al de wijzigingen aangebracht die van toepassing zouden zijn op seizoen één. Die veranderingen waren niet goed. In verschillende maten hebben alle klassen enorme nerfs gekregen, tot grote ergernis van de spelers. Vanwege de populariteit van Diablo en de intensiteit van het gedoe, zijn hier vijf vragen over de controverse over Diablo IV versie 1.1.0.

Gerucht: Chinese pc-maker bevestigt release van Intel 14e generatie Core in oktober

25-07-2023
Hardware

De Chinese pc-fabrikant Machenike maakte tijdens de Bilibili World-beurs bekend dat er in oktober een systeem met een next-generation Intel Core-processor beschikbaar komt. Dit lijkt opnieuw te bevestigen dat Intel de Raptor Lake-vernieuwing in oktober zal uitbrengen.

Videokaartprijzen blijven dalen, maar in een langzamer tempo

25-07-2023
Hardware

In de afgelopen twee maanden zijn de prijzen van videokaarten verder gedaald, maar niet zoveel als voorheen. De meeste kaarten waren tussen de 20 en 60 euro goedkoper, met de RTX 4090 als opvallende uitzondering. Nieuw uitgebrachte modellen zitten ook al onder hun adviesprijs.

Intel kondigt nieuwe AVX10-instructieset aan voor zowel P- als E-cores

25-07-2023
Hardware

Intel zal toekomstige processors uitrusten met de nieuwe AVX10-instructiesetarchitectuur. Daarin wordt ondersteuning voor 512-bits berekening optioneel, wat het mogelijk maakt om de instructieset-extensie op zowel P- als E-kernen te gebruiken.

'Prestatiewinst Nvidia GeForce RTX 4060 Ti 16GB is gemiddeld 0 tot 2 procent'

25-07-2023
Hardware

De onlangs uitgebrachte Nvidia GeForce RTX 4060 Ti 16GB levert een gemiddelde prestatiewinst op van tussen de 0 en 2 procent in vergelijking met de vrijwel identieke GeForce RTX 4060 Ti-variant met 8GB vram, volgens een uitgebreide review van TechPowerUp.

Speculatieve uitvoeringsbug Zenbleed kan 30 kB/s aan gegevens van Zen 2 CPU afluisteren

25-07-2023
Hardware

Onderzoekers hebben een speculatieve uitvoeringsfout gevonden in AMD-CPU's op basis van de Zen 2-architectuur. De bug, Zenbleed, is een use-after-freebug waarmee tot 30 kB/s per core de chip kan worden afgeluisterd. AMD heeft nu een microcode-patch uitgebracht.

Reuters: Microsoft en Meta hebben rechten op 'X', omgedoopt tot Twitter

25-07-2023
Internet

Microsoft, Meta en honderden andere bedrijven hebben rechten op het X-symbool als handelsmerk, al zou dit het vernieuwde Twitter niet direct in gevaar brengen. Aan de andere kant is het waarschijnlijk dat het hernoemde platform zal worden aangeklaagd.

Mogelijk grootste gebruiker van illegale bot-marktplaats Genesis Market gearresteerd

25-07-2023
Software

De politie heeft mogelijk een van de grootste gebruikers van de onlangs gesloten cybercriminaliteitstool en bot-marktplaats Genesis Market gearresteerd. Het gaat om een 32-jarige Nederlander die in Brazilië woonde.

Tencent wil meerderheidsbelang kopen in Dying Light-maker Techland

24-07-2023
Games

De Chinese techgigant Tencent wil een meerderheidsbelang kopen in Techland, de maker van de eerste Dead Island-game en de Dying Light-reeks. Dat maakten de twee bedrijven maandag bekend. Techland zal na de overname eigenaar blijven van zijn eigen franchises.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01